Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole | Leeuwarden, Friesland, The Netherlands | Light Inside Tour

13
Dec

Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole | Leeuwarden, Friesland, The Netherlands | Light Inside Tour

by
 
485 people viewed this event.

Liam Ó Maonlaí en Peter O’Toole van Hothouse Flowers nemen je mee op een avond vol folk- en soulklanken. Verwacht van dit Ierse folkduo een pure en passievolle show in Neushoorn.

Liam Ó Maonlaí en Peter O’Toole maken al van jongs af aan muziek met elkaar en spelen onder andere samen in de Ierse folkrockband Hothouse Flowers. Ó Maonlaí is zanger, tekstschrijver, schilder en danser, maar vooral een zeer veelzijdige Ierse muzikant. Hij weet zijn ‘native’ klanken, geïnspireerd door Ierse folk en gospel, te verweven met hedendaagse soul- en rockklanken. Volgens Bono van U2 is hij ’s werelds beste blanke soul zanger.
In Hothouse Flowers speelt O’Toole bas, maar wanneer hij samen met Liam speelt, verzorgt hij subliem gitaar- en mandoline spel. Met Hothouse Flowers behaalden ze wereldsuccessen en zijn ze nog steeds actief. Bovendien hebben ze diverse muzikale (solo-)projecten. Echter bevallen de shows met z’n tweeën zo goed, dat ze wederom samen voor een tour Nederland aandoen.

Het belooft een pure en passievolle avond te worden. En geen concert is gelijk bij deze mannen, dus laat je verrassen door deze bijzondere muzikale Ieren.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Tickets: VVK € 20,00 // Deur € 20,00

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2019-12-13 - 20:00
- 22:00
 

Location

 

Venue

Neushoorn
 

Event Types

Liam & Peter
 
 
 

Share With Friends

%d bloggers like this: